Foto: Rea Bašić
Recenzije

Smijeh, suze i ljubav

 

Zoe Sugg, Cura na netu

Izdavač: Profil, 2015.

Cura na netu roman je britanske vlogerice Zoe Sugg, poznatije pod imenom Zoella. Roman je duhovit, ali u isto vrijeme romantičan i pomalo tužan. Neopisivo je kako je mlada autorica skoro sve emocije uspjela izazvati kod čitatelja u jednom jedinom romanu koji je u kratkom vremenu postigao ogroman uspjeh i postao svjetskim bestsellerom.

Roman je namijenjen tinejdžerima jer se baš o tome u knjizi i radi – o divljem, tajnovitom i zanimljivom tinejdžerskom životu. Sasvim smo sigurni da bi se svakom tinejdžeru svidio ovaj roman jer se vrlo lako povezati i prepoznati u pojedinim dijelovima. Prepun je aktualnih tema ovog vremena –  od interneta do škole, ljubavi i roditelja. Glavna je junakinja srednjoškolka Penny i pratimo njezine dogodovštine. Radnja se uglavnom događa New Yorku u koji je Penny otputovala za vrijeme božićnih praznika. Tamo upoznaje dečka Nou i zaljubljuje se. Naravno, kako svi znamo da je ljubav komplicirana, u ovoj knjizi još je kompliciranija. Što će se dogoditi na kraju, e to morate otkriti sami.

Likovi su puni života, zabavni, lako se prepoznati u njima, možete osjetiti njihove emocije, mogu vas nasmijati na sav glas, ali isto tako i rasplakati. Toliko emocija mogu postići samo vrhunski spisatelji. Ili pak vrhunski čitatelji?

Rea Stojanović

LEAVE A RESPONSE

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

code