Škola pod povećalom

Jao, odmor!

„Jao,odmor!“ sve češće se može čuti na hodnicima naše Gimnazije.
Naime, početkom školske godine učenike je dočekala zatvorena pekarnica na koju su se učenici naviknuli. Ugovor prijašnjoj pekarnici istekao je, najam za prostor postao im je preskup tako da pekarnica ne radi, a učenici pronalaze domišljate načine kako doći do užine.

Predugi redovi, a vremena malo

Najbliži je mjesto objekt brze prehrane pored škole u kojem, ako ne dođete na vrijeme, možete potratiti cijeli odmor na stajanje u redu.
Velik broj učenika naručuje hranu dostavom, a rijetki nose užinu od kuće. Iako se u blizini Gimnazije nalaze i dvije obližnje pekarnice, do njih je teže doći zbog radova na cesti. Sve oko škole je izrovano i puno blata zbog radova na toplovodu. Sve je više-manje okruženo trakom i znakovima za zabranu prolaska što učenicima baš i ne pomaže.
Učenici, a dijelom i nastavnici, željno iščekuju novi natječaj i ugovor za pekarnicu. Prema ravnateljevim riječima, to će biti moguće tek kada se održi sastanak Školskoga odbora. Kako smo saznali, Školski je odbor imao sastanak početkom ovoga tjedna te bi pekarnica bi mogla proraditi za nekih mjesec dana, a mi se nadamo da hoće jer „umiremo od gladi“.
Rea Stojanović

LEAVE A RESPONSE

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

code